Associació de Mestres

Quins llibres?

La Biblioteca de l'Escola

La Biblioteca de l'Escola

Podeu demanar un llistat de novetats i de temes amb els que necessiteu adequar la vostra biblioteca d'escola.

Ens ajustarem a les vostres necessitats.
 

 • el-garbell

  El Garbell

  El butlletí de la Biblioteca de Rosa Sensat, amb la tria dels llibres feta pel Seminari de Bibliografia Infantil i Juvenil

 • la-mostra-de-llibres

  Presentació de novetats

  Coincidint amb Nadal, Sant Jordi i final de curs organitzem una presentació dels millors llibres de ficció i coneixements editats durant l'any.

 • la-biblioteca-d-aula

  La Biblioteca d'Aula

  Llistat de llibres per assortir la Biblioteca d'Aula. Podeu demanar un llistat de llibres pel nivell de la vostra aula, concretant les vostres preferències. Ajustarem el llistat d'acord a les vostres necessitats.

 • engrescar-a-llegir

  Engrescar a llegir

  Com ajudar a que llegeixin els nostres fills. Conferencia i actuació per AMPAS a càrrec de Pep Duran llibreter i traginer de contes. Duració 1h i 30 minuts amb col·loqui al final.

 • contar-contes

  Contar Contes

  Taller per a mestres junt amb mares i pares. Taller de dues hores de duració en el que es treballa el centre intern des d'on cadascú es pot recolzar per explicar contes. Mínim de participants 8, màxim 30.

 • contes-a-la-teva-aula

  Contes a la teva aula

  El Traginer de contes Pep Duran vindrà a la vostra aula/escola si realitzeu una compra a "Quins Llibres?" d'alguns dels títols de la col·lecció "mars".

 • carme-sole-vendrell-a-la-teva-escola

  Carme Solé Vendrell a la teva Escola

  Podeu demanar la visita de la Carme Solé Vendrell a la vostra escola per a que parli de la il·lustració dels seus llibres, del seu ofici, de l'art d'il·lustrar, ...

El meu Cistell
El cistell és buit!
Inicia Sessió